ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2149 φορές

Χωρίς δύο η Βέροια στον "τελικό" με Δόξα Δράμας - Ξεσηκωμός στους "μαυραετούς"!

Το πιο κρίσιμο φετινό του παιχνίδι δίνει την Κυριακή (31/3) ο ΝΠΣ Βέροια, ο οποίος υποδέχεται την Δόξα Δράμας στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι «κυανέρυθροι» μπορεί να βρίσκονται εννέα ολόκληρους πόντους πίσω από την ζώνη που οδηγεί στα μπαράζ, ωστόσο θέλουν μόνο τη νίκη για να πιάσουν τους «μαυραετούς» στη βαθμολογία, έχοντας πλέον ως ρεαλιστικό στόχο την κατάληψη της 12ης θέσης, η οποία υπό προϋποθέσεις μπορεί να οδηγήσει στην παραμονή (σε περίπτωση αναδιάρθρωσης ή δήλωσης αδυναμίας κάποιας ομάδας)!

Αγωνιστικά, ο Γιώτης Τσαλουχίδης δεν υπολογίζει για το σημαντικό αυτό παιχνίδι, εκτός του Πρόδρομου Κουτσούκη, και τον Βασίλη Φασίδη που συμπλήρωσε κάρτες στο ματς της Μηχανιώνας.

Οι ιθύνοντες της Βεροιώτικης ομάδας περιμένουν την συμπαράσταση των κυανέρυθρων φιλάθλων στο πάλαι ποτέ παραδοσιακό επαρχιακό ντέρμπι, ώστε να την βοηθήσουν να φτάσει στο υπερπολύτιμο τρίποντο που θα της δώσει κάποιες ελπίδες για την σωτηρία!

ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ Η ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Η Δόξα Δράμας μετράει αντίστροφα για την αναμέτρηση με τη Βέροια όπου θα έχει δυναμική παρουσία του κόσμου της.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Μετά τη μεγαλειώδη παρουσία του κόσμου μας στο παιχνίδι με την Καβάλα η προσπάθεια στήριξης της ομάδας μας στον αγώνα που κάνει συνεχίζεται !
Η εικόνα του κόσμου που χειροκροτεί την προσπάθεια και το πάθος των παικτών μας παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, έχει συγκλονίσει τους πάντες. Πλέον, αυτή την προσπάθεια στηρίζουν και οι θεσμικοί παράγοντες της Δράμας.

Η κινητοποίηση είναι μεγάλη και σε αυτήν έχουν ανταποκριθεί άμεσα οι φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ήδη για τη δωρεάν μετακίνηση του κόσμου μας στο κρίσιμο παιχνίδι μέσα στην Βέροια έχουν ναυλωθεί δύο λεωφορεία. Το ένα είναι ευγενική προσφορά από το δήμαρχο Δράμας Γιώργο Παπαδόπουλο και το άλλο από τον αντιπεριφερειάρχη μας Μιχάλη Μουρβετίδη. Για την κίνησή τους αυτή ο σύλλογός μας τους ευχαριστεί θερμά και δημόσια.

Η αναχώρηση θα γίνει το πρωί της Κυριακής από το πάρκινγκ του Διοικητηρίου και σε χρόνο που θα ανακοινωθεί σύντομα. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το μέλος του συμβουλίου μας Αναστασία Σταϊκίδου (6944574409) και να κάνουν την προεγγραφή τους για τη δωρεάν μετακίνηση τους στη Βέροια.