ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τρίτη στους Πανελλήνιους Αγώνες Κολύμβησης μαθητών ΓΕ.Λ - ΕΠΑ.Λ η αθλήτρια του Πήγασου Ημαθίας Δ. Πασίδου

Μεγάλη επιτυχία για τον Ημαθιώτικοαθλητισμό αποτελεί η διάκριση της αθλήτριας του Πήγασου Ημαθίας Πασίδου Δέσποινας στους Πανελλήνιους αγώνες κολύμβησης μαθητών ΓΕ.Λ & ΕΠΑ.Λ. 

Οι τελικοί όλων των αγωνισμάτων διεξήχθησαν στις 19 Απριλίου 2024 στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.Η Δέσποινα στον τελικό των 200μ. ύπτιο κατέκτησε την τρίτη θέση. Με αυτή της την επιτυχία εξασφάλισε τη μοριοδότησή της για την εισαγωγή στα Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (20% για τα ΤΕΕΦΑ και 7% σε οποιαδήποτε άλλη σχολή).

Μετά το πέρας των αγώνων το Δ.Σ. του Πήγασου Ημαθίας προέβει στην παρακάτω δήλωση: «Συγχαίρουμε την αθλήτριά μας Δέσποινα Πασίδουγια την επιτυχία της στους Πανελλήνιους αγώνες κολύμβησης μαθητών ΓΕ.Λ & ΕΠΑ.Λ. Οι κόποι, η προσήλωση και η θέληση της Δέσποινας έχουν αντίκρισμα. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς της για την στήριξη που της παρέχουν αλλά και στον προπονητή της κ. Αμπατζίδη Στέλιο, ο οποίος την προπονεί από πολύ μικρή ηλικία. Της ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον και να έχει πάντα τέτοιες επιτυχίες».