ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Με το δεξί στα μπαράζ ανόδου η Αλεξάνδρεια, νίκησε 2-0 τα ΙΕΚ Δέλτα

Νικηφόρα ξεκίνησε τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία η ΑΕ Αλεξάνδρειας!

Οι «πράσινοι», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου, επικράτησαν δύσκολα με 2-0 το απόγευμα της Μ. Τετάρτης (1/5) των ΙΕΚ Δέλτα 360, στο στάδιο της Αλεξάνδρειας παρουσία αρκετών φιλάθλων.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 4ο λεπτό άνοιξε το σκορ με όμορφο πλασέ του Γιάννη Πιπιλιάρη. Μετά το 10λεπτο οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν τον ρυθμό και σταδιακά πήραν τον έλεγχο, χωρίς όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Τόλιου.

Στο 45’ η ομάδα της Θεσσαλονίκης έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Τάχατου, για σκληρό μαρκάρισμα επάνω στον Αβραμόπουλο!

Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι γηπεδούχοι λίγο έλλειψε να κάνουν το 2-0, αλλά ο Καψάλης σε κενή εστία έκανε κακό πλασέ και έχασε τη μεγάλη ευκαιρία.

Από εκεί και πέρα, οι δύο ομάδες είχαν κάποιες καλές στιγμές (ακυρώθηκε και γκολ των φιλοξενούμενων στο 69’ για χέρι του σκόρερ), με τους Θεσσαλονικείς να πιέζουν όσο μπορούσαν έχοντας παίκτη λιγότερο.

Ωστόσο, οι Αλεξανδρινοί διαχειρίστηκαν το υπέρ τους σκορ (στο 88’ πέτυχαν γκολ με τον Σωτηράκη που ακυρώθηκε ως οφσάιντ), ενώ «κλείδωσαν» τη νίκη τους στις καθυστερήσεις του αγώνα με κεφαλιά του νεοεισελθόντα Κώστα Πιπιλιάρη, φτάνοντας στην κατάκτηση των τριών πολύτιμων βαθμών!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κοντογιώργος από τη Λάρισα, με βοηθούς τους συντοπίτες του Βαλιώτη και Μπασίνο.

ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Δημήτρης Πρίντζιος): Τόλιος, Χλιαρόπουλος, Τασιόπουλος, Σωτηράκης, Αβραμόπουλος (90’+ Κίρτσογλου), Καψάλης (56’ Μαρμαρίδης), Τσιρίδης, Βλάχος (81’ Αλμπανίδης), Λίτσι, Βουλγαράκης (56’ Δημόπουλος), Γ. Πιπιλιάρης (90’+ Κ. Πιπιλιάρης).

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ (Κώστας Θωμαϊδης): Μπούκας, Σούβλατζης, Σφέτκος, Διαμαντίδης, Ιωακειμίδης (46’ Μιχαηλίδης), Ειρηνάκης (81’ Κοκκώνης), Άντζος (64’ Μπουζάκης), Νατσιόπουλος (33’ Μαυροματίδης), Νικηφορίδης, Στρουμπίνης (33’ Αβραμίδης), Τάχατος.

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – 2η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΕ Αλεξάνδρειας - ΙΕΚ Δέλτα 2-0
Απόλλων Κρ. Βρύσης - Ερμής Αμυνταίου 6-1
Κιλκισιακός - ΠΟ Μουδανιών 3-0
Ρεπό: Αιγινιακός

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Απόλλων Κρ. Βρύσης 6
2. ΑΕ Αλεξάνδρειας 3 *
3. Αιγινιακός 3*
------------------------------
4. Κιλκισιακός 3
5. ΙΕΚ Δέλτα 3
6. Ερμής Αμυνταίου 0
7. ΠΟ Μουδανιών 0

* Έχουν ένα ματς λιγότερο

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (12/05, 17:00)

ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - Ερμής Αμυνταίου
ΠΟ Μουδανιών - ΙΕΚ Δέλτα
Αιγινιακός - Κιλκισιακός
Ρεπό: Απόλλων Κρ. Βρύσης