ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η "OPAP Arena" αλλάζει λόγω τελικού - Τι θα ισχύει και τι όχι από τις 20 Μαΐου!

Μία άλλη «OPAP Arena» θα υπάρχει την επόμενη της τελευταίας αγωνιστικής της Super League με την ΑΕΚ να παραδίδει το γήπεδό της στην UEFA!

Η «OPAP Arena» αλλάζει την επόμενη της τελευταίας αγωνιστικής της Super League από την στιγμή που η ΑΕΚ θα παραδώσει την έδρα της στην UEFA για την διεξαγωγή του τελικού του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα.

Πάμε κατ' αρχήν στις αλλαγές που αναμένεται να γίνουν στο γήπεδο. Για περίπου 10 ημέρες στο γήπεδο της ΑΕΚ δεν θα λειτουργούν τα δύο μουσεία, αυτό της ομάδας και αυτό του Προσφυγικού Ελληνισμού.

Επίσης για αυτές τις ημέρες θα αλλάξουν οι χώροι που βρίσκονται στο γήπεδο. Σύμφωνα με πληροφορίες η μπουτίκ της ομάδας, αλλά και το πρακτορείο OΠΑΠ που βρίσκονται στην έδρα της ΑΕΚ θα μετατραπούν σε χώρους hospitality από την ευρωπαϊκή Ομοσπονδία. Θα είναι δηλαδή χώροι που θα σχετίζονται με τους χορηγούς της UEFA. Μάλιστα λέγεται πως στην μπουτίκ θα είναι το εστιατόριο για τους χορηγούς.

Επίσης ενδιαφέρον παρουσιάζει τα όσα ακούγονται περί των μέτρων ασφαλείας που θα ισχύουν. Λέγεται πως δεν θα μπορεί ο καθένας να βρεθεί και να πλησιάσει στο γήπεδο, ενώ η είσοδος σε χώρους κοντά σ' αυτό θα γίνεται πιθανώς με ειδικό καρτελάκι.

Ταυτόχρονα ενόψει της πρώτης επιτελικής σύσκεψης την προσεχή Δευτέρα (13/5) υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ακούγεται έντονα πως η ΕΛ.ΑΣ. σκέφτεται να προτείνει τα καταστήματα εστίασης που είναι κοντά στο γήπεδο να παραμείνουν κλειστά ανήμερα του αγώνα. Και σίγουρα θα είναι θέμα που εφόσον τεθεί, θα σηκώσει σκόνη και πολλή συζήτηση. Διότι πρώτον είναι η Τετάρτη (29/5) μία εργάσιμη μέρα και δεύτερον πώς μπορεί να πει κανείς σε έναν επιχειρηματία "μην ανοίγεις το κατάστημά σου γιατί έτσι πρέπει λόγω μέτρων ασφαλείας". 

Επίσης είναι βέβαιο πως η αστυνομία σε συνεννόηση πάντα με την UEFA σκοπεύει την πλατεία του αετού να την μετατρέψει σε «νεκρή ζώνη». Όπερ σημαίνει ότι θα αποτελεί έναν χώρο, όπου θα κυκλοφορούν μόνο διαπιστευμένοι από την UEFA. 

Γενικώς η όψη της «OPAP Arena», αλλά και οι χώροι γύρω από το γήπεδο θα είναι ένα θέμα που θα μας απασχολήσει πολύ τις επόμενες ημέρες.

ΠΗΓΗ